Veelgestelde vragen

Moet ik reserveren als ik de Hospitalbar wil bezoeken?

Reserveren is niet noodzakelijk en is alleen mogelijk en aanbevolen voor groepen van 10 personen of meer. Reserveringen worden alleen aangenomen tot 22.00 uur, hiet is niet mogelijk om na 22.00 uur te reserveren. Kom op tijd: een reservering blijft tot maximaal 15 minuten na de opgegeven tijd geldig, hierna vervalt de reservering.

Je kunt reserveren door het contactformulier in te vullen of ons te bellen tijdens kantooruren.

Kan ik online entreekaarten kopen?

Nee, dit kan alleen aan de deur.

Kan ik groepskorting krijgen?

Wij geven helaas geen groepskorting. Bij vrijgezellengroepen van 10 personen of meer mag de aanstaande bruid(egom) gratis naar binnen mits hij/zij feestelijk gekleed is. Uiteraard zal hij/zij extra worden verwend.

Hoe werkt het met drankjes?

Twee drankjes (bier/wijn/fris) zijn inbegrepen in de entreeprijs. Extra drankjes kun je kopen aan de bar.

Wat kost de Hospitalbar?

Ga naar de prijzen op onze website. In de entreeprijs zijn twee drankjes (bier/wijn/fris) inbegrepen. Extra drankjes en aanvullende diensten van de verpleegster zijn NIET inbegrepen in de entreeprijs.

Kan ik seks hebben bij de Hospitalbar?

Nee, wij bieden erotisch entertainment en geen sex.

Ik ben iets verloren in Hospitalbar, wat nu?

Neem contact met ons op, we kijken graag voor je bij de gevonden voorwerpen. Je kunt het ook aan de deur vragen op de dag na jouw bezoek.

Ik wil graag werken bij de Hospitalbar, zijn er vacatures?

Wij zijn altijd op zoek naar vriendelijke en getalenteerde dames. Neem contact met ons op en stuur ons jouw CV / motivatie en foto's. De minimumleeftijd is 21 jaar je moet een paspoort of Europese id-kaart kunnen tonen.

Copyright © 2021 Janot Entertainment